Куанзхоу Ницеваи Имп & ЕКСП Цо

Главни производи:

1. Индустрија торби: руксак, школска торба, торба за ручак, торба за оловке, торба за путовање, торбица за ношење, торба за врећу, торбица за врећице, торба за куповину, торба за лаптоп,

Торба за врећу, торба за слинг

2. Керамичка индустрија : Шоља, Столни посуђе, Кухињски намештај, Керамичка уметност и занат, Свакодневна употреба порцеланских предмета, Керамичка шоља, Цоин банк, Кућна декорација, Паприка и соли, шоља за Валентиново


Контрола квалитета

QQ图片20170919162840.jpg

Инспекција готовог производа


QQ图片20170919163454.jpg

Провера величине

6DD35CA8D871B75E244D30D41E61710E.png

Квалификациони тест


FD0778F9F7F48BF39D9B9F577989DCDD.png

Квалификациони тест